Volgers

Designteam


Onze DT-leden stellen zich hier graag aan je voor.

Anouk

 Ik ben Anouk, bíjna 26 (overmorgen :-)) en ik woon in Ede samen met mijn vriend. Vorig jaar ben ik vanwege gebrek aan werk de webwinkel BosHobbyShop, vol met (kleine) scrapspulletjes gestart met als doel; leuke betaalbare spullen verkopen zodat iedereen kan knutselen. Het is allemaal al duur genoeg.

Inmiddels ben ik wel weer fulltime aan het werk en werk ik als online marketing medewerker bij een sneakerketen. Een ontzettend leuke en afwisselende job waar ik het heel erg naar m'n zin heb.

Knutselen heb ik tegenwoordig minder tijd voor, maar ik probeer wel in 't weekend tijd vrij te maken om ervoor te gaan zitten. Naast scrapkaarten maken houd ik me ook bezig met het maken van miniaturen voor poppenhuizen en vind ik het leuk om te tekenen en schilderen. Ik hoop dat we met ScrapKaartChallenge een heleboel inspiratie kunnen bieden!

**********************************************************
 
Anniek

Ik ben Anniek en 16 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mij VMBO-TL diploma gehaald. nu doe ik een economische opleiding van 2 jaar doen en wil ik daarna naar het HBO. Welke opleiding weet ik nog niet zeker maar de PABO lijkt mij erg leuk. mijn andere hobby's naast kaarten maken zijn andere creatieve bezig heden, foto's maken en winkelen.

**********************************************************
 
Catharina

Ik ben Catharina, 48 jaar en al bijna 26 jaar getrouwd met Richard. We hebben 4 kinderen tussen de 23 en de 14. De oudste is een jongen en de andere 3 zijn meiden.Daarnaast is ons huishouden een hond en 2 konijnen rijk.

Ik werk als invalleerkracht in het basisonderwijs en ben daarnaast actief in het kerkelijk jeugdwerk.

Ik maak al heel lang kaartjes in allerlei technieken, daarnaast mag ik graag naaien en quilten, lees ik graag en veel en houd ik met plezier mijn beide blogs bij. Daarnaast ben ik ook graag in de keuken bezig, met name met bakken en met recepten uitproberen en verbeteren.

www.indezoeteinval.blogspot.nl is mijn blog over ons gezin en de creatieve dingen die ik maak/doe.

http://dekeukenvandezoeteinval.blogspot.nl is mijn receptenblog, waarvoor ik recepten verzamel en uitprobeer en eventueel verbeter.

**********************************************************
 

Claudia

Hi! Mijn naam is Claudia, Ben 26 jaartjes jong en ik woon in Den Haag.
Mijn hobby's zijn Computers & Gadgets, Sporten, Dieren, Politiek, Uitgaan en creatief bezig zijn.
Ik maak dagelijks kaartjes, het liefst met stempels, maar ook 3D of borduren vind ik leuk om te doen.
Ook ben ik veel bezig met mijn smashbook.

Wil je meer weten of mijn creaties zien? Kijk dan eens op mijn blog http://blitzfreaks.blogspot.nl

 Groetjes Claudia!

**********************************************************
 
Glenda

Mijn naam is Glenda, geboren in augustus 1976 en getrouwd met Erwin. We hebben 1 zoontje genaamd Dylan en wonen met onze twee ondeugende papegaaitjes (Rio en Skye) in het westen van het land.

Ik werk 4 dagen in de week als IT-specialist bij een verzekeringsmaatschappij en probeer hiernaast nog tijd in te plannen voor mijn favoriete hobby, kaartjes maken.

Het liefst gebruik ik de mooie Magnolia stempels, die ik inkleur met Distress inkt. Ik hoop, dat ik jullie een beetje kan inspireren met mijn creatie’s.

Als je meer van mijn creatie's wilt bewonderen, dan kan je een kijkje nemen op mijn blog

Lieve groetjes Glenda
 
**********************************************************

 
Patricia
Ik ben patricia claassen trotse mama van Naomi (8) en Boas (2). Ik maak al vanaf mijn 14e kaartjes met diverse technieken en sinds een jaar of 9 scrap ik ook, vooral mini albums vind ik leuk om te maken. ik heb een eigen hobby kamer waar ik lekker aan de knutsel kan. Naast mijn partime baan geef ik ook workshops hier in de buurt aan jong en oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten