Volgers

zondag 7 oktober 2012

(nog) geen nieuwe challenge

Hey allemaal!

Vandaag is het tijd voor een nieuwe challenge, maar deze komt niet online.
Vanwege achterblijvende reacties, een uitgedund dt-team en tegenvallende resultaten komt er vandaag geen nieuwe challenge online. Met 80+ blogvolgers maar slechts 7 deelnemers per challenge, is het niet te doen om dit door te zetten. Alle tijd die erin gestoken wordt door de dt-leden, weegt niet meer op tegen wat we ervoor terug zien.
Ik ga nog even zoeken naar een nieuwe manier van challenges, misschien één keer per maand bijvoorbeeld.
Mochten jullie zelf ideeën hebben, laat het ons weten. Dan kunnen we kijken of dat misschien iets is!
Later meer...!

Groetjes en een fijne zondag!

11 opmerkingen:

 1. Wat jammer! Heb jullie blog nog maar kort geleden gevonden, dus doe nog niet zo lang mee, maar vond de challenges de laatste keren wel erg leuk. Kan me voorstellen dat het voor jullie geen doen is om met zo weinig actieve deelnemers hier mee door te gaan. Misschien is het inderdaad een idee om 1x per maand een challenge te organiseren. Ik zou zo gauw ook geen andere oplossing weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk ook dat voor de meesten 1x per maand haalbaarder wordt.
  Tevens is het dan leuk als je hem met een andere wedstrijd kan combineren en niet hoeft te haasten.
  Misschien de volgende challenge een keer alles mag te doen om meerdere mensen aan te trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien verwacht je al te veel..... er zijn pas 5 challenges geweest. Bovendien zijn er 'maar' 86 volgers (in vergelijking met andere challengeblogs). Zeven deelnemers houdt wel in dat bijna 10% meedoet... als je het zo bekijkt is dat veel. Als je rondkijkt op blogs bij alle challengeblogs, komt menigeen nog niet eens aan 5% deelnemers.
  Ook vraag ik me dan af waarom het DT na 5 challenges al uitgedund is!?!? In beginsel moet het initiatief toch bij de blogbeheerder liggen; misschien iets meer leven in de brouwerij d.m.v. kaarten plaatsen met materiaal uit eigen winkel. Of als je ergens op een blog iets bijzonders ziet (in de vorm van een tutorial o.i.d) diegene benaderen met de vraag of zij/hij dat voor jouw blog ook wil doen.... ik noem maar wat...
  Ook vind je dat er weinig gereageerd wordt.... kijk eens bij andere challengeblogs... daar reageert vaak nog geen % van de volgers op berichten. Net als ik in de eerste zin al aangeef; ik ben bang dat jouw verwachtingen véél te hoog gespannen zijn.

  Wellicht is het een optie om een maandelijkse challenge te doen. Veel hobbyzaken hebben een maandelijkse challenge. Ook is het misschien de moeite waard om bij andere hobbyzaakchallengeblogs te gaan kijken hoe zij het doen en of zij ook vanaf het begin al succesvol waren....
  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien moet je het in het begin ook wel algemener houden, iets wat makkelijk is waar veel mensen op reageren. Ik blog nu een half jaar en zie wel dat er enorm veel challenge ed zijn, ik kan elke week er ook maar aan een paar meedoen... Zelf vind ik de challenge waar je wat meer tijd hebt het prettigst.
  Veel succes.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je verwacht veel te veel en de aanhouder wint.
  Zo beginnen ze allemaal.
  En na vijf challenges vind ik het allemaal mee vallen.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste allemaal,
  Bedankt voor jullie nuttige tips. Misschien verwachten we ook wel teveel...ik ga alle tips even verzamelen en kom eind v/d week met een nieuw bericht!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het ook eens met Angela. Ik heb toevallig voor de eerste keer meegedaan, maar kijk al wel een tijdje mee. Elke keer als ik keek dacht ik leuk en wanneer ik dan weer keek, was het ook al voorbij. Succes met een oplossing bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het ook eens met Angela. Ik heb toevallig voor de eerste keer meegedaan, maar kijk al wel een tijdje mee. Elke keer als ik keek dacht ik leuk en wanneer ik dan weer keek, was het ook al voorbij. Succes met een oplossing bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi hoi

  1x per maand is mischien wel goede optie
  hebben de deelnemers ook wat meer tijd

  gr patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja ook ik vind een maand wel lekker, ik kijk ook altijd online met welke challenge ik mee wildoen, en daar waar ik niet aan toekom laat ik dan weer afvallen. En als je meer tijd hebt zal dat wel schelen. En bij sommige site zie je gewoon ieder week of twee weken rond de 100 kaarten staan. Misschien 1x in de maand Alles Mag dan kan iedereen zich uitleven in zijn eigen stijl zonder verpluchtingen.
  Veel sterkte om er uit te komen. maar zo als het nu gaat dat kan niet te veel werk en veels te duur zo.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben het ook eens met de vorige reacties. Naambekendheid krijgen kan soms een tijdje duren, ik heb deze site ook nog maar pas ontdekt en vind hem best wel leuk !! Het is pas sinds vorig weekend dat ik ontdekt heb dat er zó veel leuke uitdagingen zijn om aan mee te doen en ik vermoed ook dat de meeste mensen soms wegens tijdsgebrek bepaalde challenges laten vallen ...Heel veel succes nog met jullie blog en geef de moed zeker nog niet op !! Veel liefs, Connie

  BeantwoordenVerwijderen